- English
- Magyar
Biológiai talajerő-gazdálkodás
Biológiai talajerő-gazdálkodási szakértő / szakmérnök szakirányú továbbképzési szak
1. Általános leírás
- Az indítandó szak megnevezése: Talajerő-gazdálkodási szakértő / szakmérnök szakirányú továbbképzési szak
- Szintje: szakirányú továbbképzési szak
- Formája: levelező képzés
- Az oklevélben szereplő szakképzettség megnevezése: az alapvégzettség mérnöki vagy nem mérnöki jellegétől függően Biológiai Talajerő-gazdálkodási szakmérnök ill. Biológiai Talajerő-gazdálkodási szakértő
- A képzésért felelős kar megnevezése: Kertészettudományi Kar
- A szakért felelős oktató neve és beosztása: Prof. Dr. Biró Borbála, DSc., egyetemi tanár
2. Képzéssel kapcsolatos információk
- A képzési idő félévekben meghatározva: 2 félév
- A szakképzettség megszerzéséhez összegyűjtendő kreditek száma: 60 kredit
- Összes kontakt óra száma (konzultáció): 80 óra/félév, ebből 70 óra/félév tantermi, 10 óra/félév terepi oktatás
- Összesen: 160 óra, ebből 140 óra tantermi konzultáció, 20 óra terepi gyakorlat
- Helyszíne: SZIE, Budai campus 1118 Budapest, Villányi út 29-43.
- Önköltség díja: 200.000 Ft/félév (2019)
3. A szakmai gyakorlat időtartama és jellege
- A tantervben szereplő Tanulmányi szemle I.-II. tárgyak keretében külső gazdálkodó szervezetnél töltött gyakorlati foglalkozások formájában.
4. A szak következő indításának tervezett időpontja: 2022. február
5. Jelentkezési határidő a következő turnusra: 2022. január.
6. A jelentkezés formája: online kitölthető jelentkezési lap: https://kertk.szie.hu/szakiranyu-tovabbkepzesi-szakok-jelentkezes
7. Jelentkezési lap a fenti címen, online beküldendő.
8. Bővebb információ: a Kari honlapon ide kattintva olvasható, valamint az alábbi elérhetőségeken kapható:
Prof. Dr. Bíró Borbála egyetemi tanár, szakfelelős
Talajtan és Vízgazdálkodás Tanszék
Tel.: +36 1 305 7465
E-mail: Biro.Borbala@szie.hu vagy kertk.felveteli@szie.hu
Facebook oldalon ide kattintva elérhető
Bemeneti követelmények | Szakfelelős | Tantárgylista | Szakdolgozati lehetőségek |
Aktuális félévi információk |